UWCASA
 
 

450.000

Appartement in Altea

1440
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
150 m2
Afstanden
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 480.000,- naar € 450.000,-!

Bij 3 gemeenschappelijke zwembaden vindt u dit appartement in Altea van 150 m2 op een imposante eerstelijns locatie.

En direct aan het zandstrand in een modern appartementscomplex met spa, binnen zwembad, fitness ruimte en paddel tennisbaan buiten.

U kunt nu nog kiezen uit verschillende appartementen die u allen prachtig uitzicht op zee bieden, met 2 en 3 slaapkamers. Zo’n appartement in Altea is voor u afgewerkt met eersteklas materialen inclusief vloerverwarming, airco en domotica systeem.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van de zwembaden met terrassen rondom in de prachtig aangelegde parken.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Uw extra informatie

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Vast goed voor u

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Bij Golfpark
Bij tennisbaan
Bij zwembaden
Eerste Lijn zee
Keuken
Terrassen
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

410.000

Appartement in Altea

ALICANTE

 
 

427.000

Appartement in Nagueles

Costa Del Sol

 
 

475.000

Appartement in Torre del Mar

Costa Del Sol