UWCASA
 
 

384.000

Villa in Quesada

1553
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
103 m2
Kaveloppervlakte
400 m2
Afstand bushalte
3 km
Afstand centrum
0.5 km
Afstand golfbanen
5 km
Afstand huisarts
0.8 km
Afstand strand
8 km
Afstand vliegveld
37 km
Afstand ziekenhuis
15 km
Omschrijving

Deze Villa in QUESADA van 103 m2 wordt momenteel gebouwd op een vlak perceel van 400 m2 binnen een groep van villa’s aan de rand van deze heerlijk rustige plaats.

Deze villa’s zijn ingericht met een licht woon en eetkamer met open keuken en toegang tot het terras en de tuin. Tevens zijn er 3 slaap met 2 badkamers. De master bedroom heeft een badkamers en-suite.

Voor uw auto is er dan een eigen parkeerplak op uw perceel.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen privé zwembad met terrassen in de mooie tuin.

Diverse voorzieningen zijn gemakkelijk voor u te bereiken, zoals de supermarkt, bars en restaurants. Benijofar is een traditioneel Spaans dorpje met een gezellig dorpsplein en de wekelijkse markt.

Wilt u meer informatie of binnenkort een kijkje nemen om te kiezen terwijl er nog voldoende keuze is? Neem dan even contact met ons op.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Hoger rentement door “Winvesteren”

Ook u wilt nu “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Keuken
Parkeerplaats privé
Terrassen
Tuin
Vloerverwarming
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

355.900

Villa in Formentera del Segura

ALICANTE

 
 

339.995

Villa in Orba Valley

Costa Blanca

 
 

330.000

Villa in Ciudad Quesada

ALICANTE