UWCASA
 
 

445.000

Villa in Javea

1243
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
135 m2
Kaveloppervlakte
1014 m2
Afstanden
Omschrijving

Met prachtig uitzicht over de vallei vindt u deze Villa in JAVEA van 135 m2 op een vlak landgoed van 1.014 m2 met eigen zwembad en de volgende kenmerken en specificaties:

Als volgende eigenaar biedt deze woning u 3 slaapkamers, waarvan 1 aan beide zijkanten van de begane grond en 1 in de torenkamer. Daarnaast zijn er tevens 3 badkamers, een open woon en eetkamer met keuken en overdekt terras dat toegang verschaft tot het zwembad.

In de onderbouw heeft u een grote bergruimte.

Voor uw auto is er een parking op dit landgoed.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen privé zwembad van 50 m² met terrassen rondom in de parkachtige tuin..

En dat alles bij een van de mooiste stranden van Javea, op maar 3 km. van deze prachtige villa.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Uw betere winvestering

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Meer rendement in stenen

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Keuken
Landgoed 1.014 m2
Parking
Terrassen
Tuin
Tuin/terras
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

459.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

430.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

430.000

Villa in Javea

Costa Blanca