Appartement in Orihuela Costa

U vindt uw eigen appartement in Orihuela Costa ook u vast via onze site. Op dit moment zijn er al 36 beschikbaar! Welke van al deze woningen past het beste bij jullie Spaanse voornemens? Wanneer zou u deze het liefst met ons samen komen bezichtigen?

U heeft al een appartement in Orihuela Costa vanaf € 124.999!

Het populaire Orihuela Costa

Dit grenst aan het gebied van Torrevieja. Aan de Orihuela Costa vindt u de zeer brede zandstranden. Orihuela Costa is een zeer populair vakantieoord met het hele jaar door een gezellig uitgaansleven. De kwaliteit van de stranden en het zwemwater voldoen aan uw hoge eisen. In de nabijheid bevinden zich meerdere prachtige en zeer bekende golfterreinen.

appartement in orihuela costa

Uw 15 aandachtspunten tijdens uw Koopproces

Speciaal voor u hebben we onderstaande 15 aandachtspunten op een rijtje gezet, zoals verzameld uit onze ervaringen van de afgelopen tientallen jaren begeleiding. En deze ervaring bestaat uit het zoeken, vinden en aankopen van heel wat gekochte Droomhuizen door onze klanten.

Ook u wilt een vakantiehuis in Spanje kopen? Lees de onderstaande tips eerst even door, zodat u preventief weet met welke punten u te maken krijgt voor, tijdens, en na uw aankoop. En een huis kopen in Spanje begint met een goede voorbereiding. Je kunt je ook alvast oriënteren in ons online woningaanbod van vakantiehuizen in Spanje aan de Costa Blanca, Calida of del Sol.  

1. Uw klimaat

In de zomer is het zonnig en warm in vrijwel heel Spanje. Wil je ook in de winter in en rond je vakantiehuis in Spanje verblijven, dan is de oostkust aan de Costa Blanca de beste keuze. En daar heerst in de wintermaanden een zacht en aangenaam klimaat, vooral rondom Guardamar, La Marina Torrevieja en bij de zoutmeren. Wist u dat juist daar veel van onze landgenoten zich veel beter voelen als ze gehinderd werden door reumatische aandoeningen, zoals Fibromyalgie?

2. Uw financieringsproces

Bij uw financiering van een vakantiehuis in Spanje spelen 3 waarden een rol. Dat zijn de taxatiewaarde, de kooprijs en de kadastrale waarde van de woning (de Banken gaan veelal uit van de laagst mogelijke waardes). 

De overige informatie kunt u nalezen bij alle Aandachtspunten.

Uw samenvatting

In deze aandachtspunten herkent u nu al de voordelen van een ervaren en betrouwbare makelaar, toch?

Nog veel meer tips kunt u lezen via informatie-artikelen.

Uw meest passende aanbod

Via onze Site onze site vindt u duizenden nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje, en al in meer dan 80 locaties. Uw droomhuis staat daar vast al wel bij, toch?

Ook interessant voor u?

Ook via het verkeersbureau voor Spanje vindt u relevante informatie.