UWCASA

Hondon de las nieves

Het mooie Hondon de las nieves is gelegen in een mooi wijngebied, net voorbij de stad Aspe.

Hondon de las nieves

En dit leuke spaanse dorp met een gezellig dorpsplein is van allerlei diensten voor u en uw gezin voorzien.

Hondon de las nieves

Denkt u hierbij vooral aan scholen, verenigingen, restaurants, winkels en drie supermarkten. En op deze plaats vertoeft u in Spanje met een gezonde mix van andere nationaliteiten.

Hoe komt dit? Waarom is Spanje zo’n goed land om te wonen voor de gezondheid? Door 320 dagen zon per jaar, lentetemperaturen in de winter, en milde warmte in de zomer. Ja, veel buiten leven, op het ritme van de zon. En hierdoor neemt u tonnen vitamine D op met meer serotonine, beter bekend als het ‘happy-hormoon’.

De zon betekent dus een boost voor uw humeur. Maar zonneschijn is één, een stabiel, warm klimaat twee. En de mooiste Spaanse kusten danken hun stabiele, subtropische klimaat aan de achterliggende bergen. Want die houden de warmte van de zeevast en houden de winterse koude vanuit het binnenland tegen. En uw hemelse klimaat verzekerd, zelfs in Hondon de las Nieves!

Spanjaarden

Dat Spanjaarden niets doen klopt niet. Maar hun levensritme is gebaseerd op leven op de seizoenen. En dat is misschien even aanpassen voor ons Belgen en Nederlanders. Maar wees gerust, de mañana-cultuur werkt aanstekelijk. Want een siesta in de namiddag en terrasjestijd ’s avonds: weg met stress en vermoeidheid! En de zon dicteert voortaan uw leven en u geeft zich daar met plezier aan over.

Dus als u graag in Spanje wilt wonen dan is Hondon de las Nieves een heel goede keuze. En op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u passend aanbod in de omgeving van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Hondon de las nieves


 
 

425.000

Villa in Hondón de las Nieves / el Fondó de les Neus

Costa Blanca

5
4
 
 

230.000

Villa in Hondón de las Nieves / el Fondó de les Neus

Costa Blanca

3
2
 
 

150.000

Villa in Hondon de las Nieves

Costa Blanca

3
2
 
 

355.000

Villa in Hondon de las nieves

ALICANTE

4
4
 
 

150.000

Villa in Hondon de las nieves

ALICANTE

3
2
 
 

425.000

Villa in Hondon de las nieves

ALICANTE

5
4