UWCASA

Playa Honda

Playa Honda vindt u vlakbij La Manga, aan de weg naar Cartagena en amper 35 min van het vliegveld van Murcia – San Javier. De mooie stranden van Playa Honda liggen aan de Mar Menor een geven u tal van opties tot watersporten. Ook vindt u daar een korte boulevard die langs de rand van het dorp loopt.

Playa Honda

Er zijn verschillende bars en restaurants aanwezig waar u kunt genieten van de Spaanse keuken. De boulevard van La Manga is een paar minuten rijden. En dit biedt u een nog een veel ruimer assortiment aan horeca gelegenheden. Deze locatie heeft een aangenaam zacht klimaat met geen extreme temperaturen, en gemiddeld 325 dagen zon per jaar. Wat wilt u nog meer?

Uw gezondheid

Dat Spanjaarden niets doen klopt niet. Maar hun levensritme is gebaseerd op leven op de seizoenen. En dat is misschien even aanpassen voor ons Belgen en Nederlanders. Maar wees gerust, de mañana-cultuur werkt aanstekelijk. En een siesta in de namiddag en terrasjestijd ’s avonds: weg met stress en vermoeidheid! De zon dicteert voortaan je leven en jij geeft je daar met plezier aan over.

Ontdek nu wat Spanje met jouw gezondheid doet. Komt u ook wonen in het gezondste land van Europa?
Pensionado’s kiezen zelf
Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is El Campello een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel een passend aanbod in de omgeving van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Playa Honda


 
 

359.000

Villa in Playa Honda

MURCIA

3
3
 
 

565.950

Villa in La Manga del Mar Menor

MURCIA

4
3
 
 

475.950

Villa in La Manga del Mar Menor

MURCIA

4
3
 
 

466.960

Villa in La Manga del Mar Menor

MURCIA

3
3
 
 

419.000

Villa in Costa Calida

MURCIA

4
4