UWCASA

Nueva Andalucia

Nueva Andalucia is een van dé specialiteiten van Michael Moon, een van de redenen waarom wij hier ons hoofdkantoor gevestigd hebben. Michael Moon heeft hier elk type vastgoed beschikbaar in Nueva Andalucia, van luxe villa’s tot fantastische luxe appartementen.

Nueva Andalucia is gelegen aan de noordkant van de kustweg bij Puerto Banus, net ten westen van Marbella. Nueva Andalucia is een goed doordacht en aantrekkelijk gebied waar veel van de villa’s en appartementen gebouwd zijn volgens de traditionele Andalusische architectuur en design. We komen in nueva andalucia voornamelijk laagbouw tegen.

Ook sportliefhebbers kunnen hier genoeg aanbod vinden zoals bijvoorbeeld de diverse tennis clubs , het immens populaire paddle tennis en sportscholen met diverse specialiteiten.

Voor golfers kan Nueva Andalucia niet idealer zijn, het staat immers bekend als de “Golf Valley” waar enkele van de meest prestigieuze golfclubs gevestigd zijn, onder andere La Quinta, Las Brisas, Los Naranjos, Aloha Golf en La Dama de Noche, welke verlicht is om ‘s nachts te kunnen spelen. Alle golfbanen in Nueva Andalucia worden omgeven door een schilderachtig groen landschap met op de achtergrond de berg “La Concha” die oprijst achter Marbella. En vergeet niet dat La Concha er zorg voor draagt dat wij hier in Marbella een micro klimaat hebben.

Bekijk ons aanbod in Nueva Andalucia


 
 

571.500

Bungalow in Nueva Andalucia

Costa Del Sol

2
2
 
 

683.000

Appartement in Nueva Andalucia

Costa Del Sol

3
2
 
 

538.500

Appartement in Nueva Andalucia

Costa Del Sol

2
2
 
 

330.000

Penthouse in Marbella, Nueva Andalucía

Costa Del Sol

1
1
 
 

415.000

Penthouse in Puerto Banus

Costa Del Sol

2
1
 
 

319.800

Appartement in Puerto Banus

Costa Del Sol

1
1