UWCASA
 
 

395.000

Finca in Jalón Valley

110
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Woningoppervlakte
237 m2
Kaveloppervlakte
2041 m2
Afstanden
Omschrijving

Met adembenemende uitzichten over de vallei vindt u deze ruime Finca in JALON VALLEI van 297 m2 op een mooi vlak en zuid georienteerd landgoed van 2.041 m2, nabij Alcalali.

Deze charmante accommodatie bestaat uit een hal die u als volgende eigenaar leidt naar een ruime open eetkamer met een open stenen open haard. En, drie dubbele openslaande deuren naar een ruime glazen overdekte naya met toegang tot een overdekte open naya en een zonneterras om buiten te eten. De volledig ingerichte keuken heeft een ontbijtbar en een aparte bijkeuken. Een hal leidt u naar een grote hoofdslaapkamer met inbouwkasten en een eigen doucheruimte.

Een interne trap naar beneden leidt u naar nog meer slaapkamers met een grote slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met drie eenpersoons bedden en een slaapkamer met een stapelbed, allemaal met inbouwkasten en een grote inloopdouche voor het gezin. Op dit niveau vindt u ook een deur naar de garage en opslagruimte.

Voor uw auto’s is er dan, naast uw eigen garage, voldoende parkeergelegenheid buiten de straat voor veel voertuigen en campers.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen prive zwembad van 8 x 4 meter, een pool casita en extra privé zonneterrassen in de mooie tuin.

Deze villa staat op een dubbel privéperceel met spectaculair uitzicht op de bergen en de vallei, met

UW EXTRA’S: Dit pand profiteert al van gedeeltelijk dubbel glas, centrale verwarming op gas en ligt dicht bij het dorp Alcalali met zijn scala aan lokale restaurants, bars en voorzieningen.

Een bezichtiging wordt u ten zeerste aanbevolen om het potentieel en de prachtige privélocatie echt te waarderen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

400.000

Finca in Agost

Costa Blanca

 
 

425.000

Finca in Denia

ALICANTE

 
 

1.295.000

Finca in Benissa

Costa Blanca