UWCASA

Riviera

Ideaal gelegen tussen de populaire steden van Marbella en Fuengirola. Riviera del Sol is een klein gebied ten westen van La Cala die grotendeels wordt bewoond door expats en buitenlandse ingezetenen.

Deze rustige en aantrekkelijke woonwijk biedt u een schilderachtige levensstijl onder de zon, waaronder een mooie selectie van bars en restaurants. Alsook een charmante stuk strand in de buurt, sportfaciliteiten, winkels en uitzonderlijke nabijgelegen golfbanen.

Riviera

De aantrekkingskracht van Rivera del Sol is dat het gunstig is gelegen in het midden van de Costa del Sol. En tussen Malaga luchthaven aan de ene kant en Puerto Banus en San Pedro aan de andere. Bewoners van dit gebied kunnen dus genieten van de kust, variërend van de traditionele Spaanse dorpen dichter bij Malaga tot aan de bruisende wijken van Marbella.

Inwoners van Riviera del Sol moeten een klein eindje rijden naar de winkels en restaurants van het gezellige centrum van de stad La Cala. Evenals de bruisende mediterrane sfeer van Fuengirola en Benalmadena. Omgekeerd kunnen de beroemde oude binnenstad van Marbella en de glamoureuze jachthaven van Puerto Banus ook binnen 15 minuten met de auto bereikt worden.

Riviera del Sol profiteert ook van een verhoogd terrein en daarom biedt het u een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de uitgestrekte kustlijn

Gezonder leven

In Spanje is het gezond leven door het mediterrane dieet, het milde klimaat en de dagelijkse siësta. Volgens recent onderzoek is Spanje één van de gezondste landen ter wereld. En het medisch tijdschrift Lancet heeft gedurende 20 jaar data verzameld waaruit dit blijkt.

Ontdek nu wat Spanje met uw gezondheid doet. En komt u ook wonen in het gezondste land van Europa?

Uw keuze als Gepensioneerde. En als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is het mooie Riviera een heel goede keuze. Want op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel passend aanbod.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Riviera


 
 

498.000

Villa in Riviera

Costa Del Sol

4
3
 
 

769.000

Vakantiehuis in Mijas, Riviera del Sol

Costa Del Sol

3
2
 
 

695.000

Villa in Mijas, Riviera del Sol

Costa Del Sol

4
4
 
 

340.000

Penthouse in Mijas, Riviera del Sol

Costa Del Sol

3
3
 
 

406.000

Villa in Mijas, Riviera del Sol

Costa Del Sol

3
2