UWCASA
 
 

229.500

Appartement in Ciudad Quesada

61
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Oppervlakten_0
m2
Afstanden
Omschrijving

Dit prachtige penthouse vindt u als Appartement in CIUDAD QUESADA van in Oasis Beach X, El Raso te Guardamar del Segura.

Dit ruime, pas herschilderde en instapklare appartement bestaat uit 2 slaap en 2 badkamers, een ruime woon en eetkamer, een volledig ingerichte open keuken. Alsook een ruim terras aan de woonkamer, een riant dakterras, en als extra troef een ondergrondse parkeerplaats.

Zowel in de slaapkamers als en de woonkamer zijn rolluiken en airconditioning aanwezig, waardoor de binnentemperatuur perfect gereguleerd kan worden. Dit hoekappartement biedt dankzij de ramen aan de zijkant van het gebouw ook natuurlijke verlichting en verluchting in beide badkamers.

Op het terras aan de woonkamer is er een handige bergruimte onder de trap en een zonneluifel om te genieten van schaduw. Vanaf dit terras hebt als volgende eigenaar een prachtig zicht op het zwembad en de uitgestrekte gemeenschappelijke tuin van het complex. Zo krijgt u ook toegang tot het dakterras, een royale buitenruimte waar u elke dag kunt genieten van het fantastische Spaanse klimaat. Voor de warmste zomerdagen is hier also een buitendouche en een extra zoneneluifel voor verkoeling.

Dit appartement wordt volledig gemeubileerd aan u verkocht, met alle toebehoren. Niet alleen dit appartement is indrukwekkend, maar ook het (recent herschilderde) complex zelf biedt u alle mogelijke voorzieningen.

Voor uw auto is er dan een parking beschikbaar in de onderliggende garage.

Buiten kunt u dan ook optimaal Spaans genieten van de ruime tuin met palmbomen, een groot zwembad, een kinderspeeltuin en een buitenfitness. Daarnaast beschikt dit complex ook over a spa with sauna.

Op maar 1 kilometer vindt u het commercial center with diverse bars, restaurants in a supermarkt. De wekelijkse en beroemde Lemon Tree Market is op loopafstand. Het lange zandstrand van Guardamar del Segura is maar 10 autominuten. En de luchthaven van Alicante ligt op maar 35 km.

UW SAMENVATTING: 2 slaapkamers, elk met inbouwkasten, master-bedroom met bedden. 2 badkamers en toiletten. Ruime woon en eetkamer, volledig ingerichte open keuken. Airconditioning en rolluiken in zowel de slaapkamers als de woonkamer. Dakterras (68.82 m²) met buitendouche zonneluifel.

Neem snel contact op met ons om een ​​afspraak in te plannen, zodat u deze buitenkans niet mist!

Uw kosten worden dan: Gemeenschappelijk € 264,- / kwartaal, en IBI/Suma: € 302,90 / jaar.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

259.900

Penthouse in Ciudad Quesada

Costa Blanca

 
 

275.000

Appartement in Ciudad Quesada

Costa Blanca

 
 

209.100

Appartement in Almoradí

Costa Blanca