UWCASA
 
 

475.000

Villa in Moraira

41
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
284 m2
Kaveloppervlakte
811 m2
Afstanden
Omschrijving

Met vrije uitzichten vindt u deze prachtige Villa in MORAIRA van 284 m2 op een mooi vlak landgoed van 811 m2, in een villawijk van Benitachell op 15 autominuten van zowel Moraira als Javea.

U beschikt als volgende eigenaar over een complete woning in Benitachell met 3 slaap en 2 badkamers met de volgende kenmerken en specificaties:

Met ruime vertrekken en veel lichtinval en beschikt over een open woon en eetkamer een volledig ingerichte keuken met voldoende opbergruimte.

Deze accommodatie is geheel gelijkvloers met een grote woonkamer met een houtkachel, een eethoek, een ruime keuken. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar een groot terras met uitzicht op de tuin en het zwembad en uitzicht op de stad Benitachell.

De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en deuren naar een terras, perfect voor uw ochtendkoffie. Er zijn nog 2 tweepersoons slaapkamers en een familiebadkamer.

Voor uw auto is er dan een ruime garage als veilige parkeergelegenheid, en extra opslagruimte.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in het uitgestrekte buitengebied in een tuin met volwassen planten, een ruim privézwembad dat perfect is om af te koelen op warme mediterrane dagen. En, een overdekt terras om buiten te eten.

UW SAMENVATTING: Gelegen in een rustige en gevestigde omgeving, biedt deze villa u de perfecte balans tussen rust en nabijheid van lokale voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en stranden. Ideaal als permanente verblijfplaats of als vakantieverblijf.

UW EXTRA’S: Dit pand heeft al dubbele beglazing, centrale verwarming en airconditioning.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

425.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

499.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

469.000

Villa in Moraira

Costa Blanca