UWCASA
 
 

1.200.000

Finca in Jávea

15
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
269 m2
Kaveloppervlakte
4008 m2
Afstanden
Omschrijving

Vlakbij de Golfbaan en met zuidelijke oriëntaties vindt u deze Finca in JAVEA met een riant landhuis van 269 m2 op een indrukwekkend landgoed van 4.008 m2, in een zeer rustige omgeving.

De automatische poort geeft u als volgende eigenaar toegang tot een royale oprit naar deze complete woning met de volgende specificaties en indeling:

Een paar treden leiden u naar de goed onderhouden tuin en het zwembad met aangrenzend terras en het huis. Bij binnenkomst in de hal wordt u verwelkomd in de lichte en ruime woonkamer. Aangrenzend vindt u 3 comfortabele slaapkamers, waarvan er één is uitgerust met een en-suite badkamer en een kleedkamer. Links van de woonkamer bevindt zich de onlangs gerenoveerde, volledig ingerichte keuken, compleet met een houtoven om uw gerechten een unieke smaak te geven. Aangrenzend is nog een ruime bijkeuken en een badkamer.

Deze woning beschikt ook over een extra kamer die u tal van mogelijkheden biedt, zoals een fitnessruimte, kantoor of studio. Deze kamer is direct verbonden met het huis en de garage, waardoor deze ideaal is voor verschillende doeleinden.

Voor uw auto’s is er dan parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen en een garage op uw eigen terrein.

Buiten kunt u dan ook optimaal Spaans geniet van uw eigen grote zwembad dat is omgeven door een zonnig terras en een buitendouche in de prachtige tuinen.

UW EXTRA’S: Dipand heeft al centrale verwarming via waterradiatoren, het water wordt verwarmd door een elektrische hydrokachel. Bovendien is deze woning ook voorzien van airconditioning, waardoor u het hele jaar door comfortabel kunt wonen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.290.000

Finca in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.295.000

Finca in Benissa

Costa Blanca

 
 

1.295.000

Finca in Jalon Valley

Costa Blanca