UWCASA
 
 

339.000

Appartement in Estepona

1073
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
85 m2
Kaveloppervlakte
98 m2
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
2 km
Afstand strand
1 km
Afstand vliegveld
85 km
Afstand ziekenhuis
2 km
Omschrijving

Deze spectaculaire residentie met daarin dit appartement in Estepona bevindt zich op een ideale locatie. De verhoogde ligging biedt een prachtig uitzicht over de baai van Estepona en de stranden die zich uitstrekken zowel richting Marbella als richting Sotogrande. De residentiële ontwikkeling biedt in totaal 187 appartementen met één, twee, drie of vier slaapkamers, verdeeld over drie verschillende zones. En dat met een opvallend avant-gardistisch ontwerp in een geconsolideerde omgeving op slechts enkele minuten van het strand, het centrum en de jachthaven van Estepona. In deze promotie vindt u het perfecte huis op de perfecte plek.

De zuid-zuidoostelijke oriëntatie maakt optimaal gebruik van natuurlijk licht en de verhoogde locatie biedt een prachtig uitzicht op de zee en / of de stad. En vanaf de ruime terrassen, die zijn ontworpen om de woningen te verbinden met de schoonheid van hun omgeving. De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen met een streven naar duurzaamheid in het achterhoofd, bestaande uit topfaciliteiten en eersteklas materialen. Elke woonruimte heeft prachtige gemeenschappelijke ruimtes met tuinen en een groot zwembad.

De centrale ontwikkeling biedt u ook een uitzonderlijk binnenzwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Daarnaast beschikt de residentie over 245 parkeerplaatsen en 171 opslagruimten in de kelder van de ontwikkeling. En, bezichtigen kan zodra u ook kunt.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Dakterras
Opslagruimte
Parkeerplaats privé
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

340.000

Appartement in Estepona

Costa Del Sol

 
 

340.000

Appartement in Estepona

Costa Del Sol

 
 

390.000

Appartement in Estepona

Costa Del Sol