UWCASA
 
 

179.000

Villa in Orba Vallei

1077
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
149 m2
Kaveloppervlakte
800 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Orba Vallei

Tijdelijk voor u verlaagd van € 195.000,- naar € 179.000,-!!

Deze zuid georiënteerde villa in Orba Vallei van 149 m2 op landgoed van 800 m2 met klein zwembad en vrij uitzicht op loopafstand van Orba. En deze woning bestaat uit een ruime woonkamer met een aparte keuken, 2 slaapkamers die groter zijn dan gemiddeld met inbouwkasten en 1 badkamer. Buiten is er een overdekte naya met panoramisch uitzicht over de vallei. Er is ook een oprit met voldoende parkeergelegenheid voor een camper of een aantal auto’s en een garage. En, wordt dit vankantiehuis in Spanje jullie keuze? Plan dan eerste even een bezichtiging met ons in zodra jullie ook kunnen, door ons een planvoorstel te sturen

Op vakantie in uw eigen casa

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past een moment van kijkkeuze jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Garage
Keuken
Landgoed 800 m2
Naya
Parkings
Valleizicht
Zwembad

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

291.000

Villa in Balsicas

Costa Calida

 
 

357.250

Villa in Hondón de las Nieves

Costa Blanca

 
 

495.000

Villa in Finestrat

Costa Blanca