UWCASA
 
 

135.000

Vakantiehuis in Orihuela Costa

789
 


Specificaties
Type
Vakantiehuis
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Woningoppervlakte
106 m2
Kaveloppervlakte
126 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
2 km
Afstand golfbanen
13 km
Afstand huisarts
2 km
Afstand strand
3.5 km
Afstand vliegveld
51 km
Afstand ziekenhuis
10.5 km
Omschrijving

Vakantiehuis in Orihuela Costa

Dit vakantiehuis in Orihuela Costa vindt u als triplex gezinswoning in de wijk La Florida. Er is een half open keuken met alle nodige voorzieningen. In de woonkamer bevindt zich de trap naar de 4 ruime slaap met 2 badkamers waarvan 1 met ligbad. Er is een balkon, een terras en een solarium waar u als volgende eigenaar heerlijk van de zon kunt genieten. Uw auto parkeert u in uw privé garage waar er nog voldoende ruimte overblijft voor uw fietsen of motor.

Faciliteiten liggen allen op wandelafstand en het prachtige Winkelcentrum La Zenia Boulevard ligt op maar 3.5 km en is zeker een bezoekje waard. U kunt er naar hartelust shoppen of lekker genieten van een heerlijke maaltijd in één van de vele restaurants of bars. Deze gezinswoning is ideaal voor een permanent verblijf aan de Costa Blanca Zuid. Neemt u contact op voor jullie bezichtigingen of meer informatie over deze woning?

Uw voordelen van verhuur

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past een moment van kijkkeuze jullie het beste?

Faciliteiten
Balkon
Bij voorzieningen
Bij zwembad
Dakterras
Garage
Keuken
Opslagruimte
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

550.000

Villa in La Romana

Costa Blanca

 
 

300.000

Appartement in Altea

Costa Blanca

 
 

295.000

Villa in Los Belones

Costa Calida