UWCASA
 
 

1.295.000

Villa in Javea

757
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Woningoppervlakte
296 m2
Kaveloppervlakte
2359 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Javea

Vanaf mei 2019 voor u verlaagd van € 1.495.000,- naar € 1.295.000,-! Deze Ibiza stijl villa in Javea met 5 slaapkamers vindt u op een landgoed van 2.359 m2 met prachtig uitzicht over de kustlijn, de vallei en de Montgó berg. De begane grond van deze villa bestaat uit een hal, een ruime en lichte woonkamer van ca. 80 m2 met grote glazen schuifdeuren. En met toegang tot het riante overdekte terras om het hele jaar door te genieten van het uitstekende uitzicht dat deze accommodatie biedt. Er is een grote volledig uitgeruste onafhankelijke keuken met een buitendeur naar een ander op het zuiden gelegen overdekt terras.

De ruime slaapkamer suite van 25 m2 heeft hoge plafonds, een inloopkast en een badkamer met douche en bad. Op deze verdieping is er ook nog een tweepersoons slaapkamer met badkamer. De bovenste verdieping is toegankelijk via een mooie trap met smeedijzeren railing en biedt een enkele slaapkamer en twee dubbele slaapkamers. Daarvan is er één met een balkon met uitzicht op de zee en een badkamer.

Deze woning biedt u als volgende eigenaar centrale verwarming, houten schuifluiken op de begane grond. En is zeer goed onderhouden en biedt u een mooie tuin met zwembad van 12 x 5 meter zwembad en buiten barbecue met zomer eetkamer onder de pergola. En, een bezichtiging plannen we graag voor jullie in zodra u ook kunt.

Een rendement dat jullie verwent

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier. Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Faciliteiten
Balkon
Barbecue
CV
Keuken
Landgoed 2.359 m2
Naya
Pergola
Tuin
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.395.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.298.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.290.000

Villa in Jávea

Costa Blanca