UWCASA

Valencia

Valencia ligt aan de oostkust van Spanje en aan de Middellandse Zee. Het klimaat in Valencia is er mediterraan en de gemiddelde temperatuur bedraagt er gemiddeld 19 graden de wintermaanden. En deze stad is beroemd door zijn rijke cultuur en historie. Er is veel indrukwekkende moderne architectuur voor u te bewonderen. Ook interessant zijn de botanische tuinen, die dateren van meer dan 200 jaar geleden.

Steeds meer fitte ouderen kiezen hun ideale vakantiehuis aan de Costa Blanca. Wist u dat zo’n investering als vakantiehuis vaak renderender is dan de rente op uw spaarrekening? Bovendien is uw eigen appartement of villa dan ook goed verhuurbaar via onze organisatie. Natuurlijk kunt u hier naast een villa ook een extra appartement kopen en renderend (laten) verhuren. Dus, goed om hier te investeren en jaren te genieten!

Een gezond klimaat

De zon betekent dus een boost voor je humeur. Maar zonneschijn is één, een stabiel, warm klimaat twee. De mooiste Spaanse kusten danken hun stabiele, subtropische klimaat aan de achterliggende bergen. Die houden de warmte van de zeevast en houden de winterse koude vanuit het binnenland tegen. Hemels klimaat verzekerd!

Ontdek nu wat Spanje met jouw gezondheid doet. Komt u ook wonen in het gezondste land van Europa?

Als u graag in Spanje wilt wonen dan is Valencia een heel goede keuze. En op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u passend aanbod in uw eigen voorkeur gebied.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Valencia


 
 

339.000

Villa in Valencia

VALENCIA

3
2
 
 

260.000

Villa in Costa Blanca

VALENCIA

3
3