UWCASA
 
 

255.000

Appartement in Guardamar del segura

129
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
80 m2
Kaveloppervlakte
100 m2
Afstanden
Omschrijving

Dit prachtige wooncomplex met daarin dit nieuwe Appartement in GUARDAMAR DEL SEGURA van 80-100 m2 bestaat uit een gebouw in moderne stijl met 31 woningen met 2 slaap met 2 badkamers en grote terrassen vanaf 20m².

U kunt nu nog kiezen binnen dit gebouw dat zal bestaan uit 9 verdiepingen met liften, waarvan de hoogste penthouses zijn met een groot terras en een eigen solarium.

UW EXTRA’S: Deze woningen worden compleet opgeleverd, dus met witgoed, airco, meubelen, verlichting, keukeninhoud, beddengoed en decoratie.

De prijs van deze woningen mag u dus behandelen als een all-in prijs, met als enige uitzondering de aankoopkosten. Neem dus contact met ons op voor meer informatie!

GUARDAMAR DEL SEGURA is een gezellige kustplaats met brede zandstranden, een mooi park ¨Park Reina Sofía¨, veel winkels, gezellige restaurantjes en barretjes. Elke woensdag is hier een zeer grote markt waar het merendeel van de lokale bevolking haar dagelijkse boodschappen haalt. Het dorp dankt zijn naam aan de rivier La Segura die door het centrum van het dorp heen stroomt. In de zomermaanden is er een gezellige kermis en hier vindt u ook vele marktkraampjes die tot ´s avonds laat open blijven.

Deze omgeving staat ook bekend om zijn zoutmeren en kuuroorden voor reuma, astma en ischias. In de wintermaanden kan de temperatuur nog oplopen tot ruim boven de 20 graden dus een uitstekende plaats om te overwinteren! De bereikbaarheid van Guardamar is uitstekend te noemen, dit komt onder andere doordat de vliegvelden van Alicante en Murcia zeer goed bereikbaar zijn. De luchthaven van Alicante bereikt u al in ongeveer een half autouur.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

245.000

Appartement in Guardamar del segura

Costa Blanca

 
 

249.000

Appartement in Guardamar del segura

Costa Blanca

 
 

259.000

Appartement in Guardamar del segura

Costa Blanca