UWCASA

Roda

Roda is een klein Spaans dorpje, gelegen op 3 kilometer afstand van het prachtige Mar Menor. Het is voorzien van een klein centrum en een 18-holes golf resort, met alle daarbij gewordende gemakken voor u als ervaren golfer. Dit resort is gelegen in San Javier, op 2 km. afstand van het dorpje Los Alcázares, dat zich aan Mar Menor bevindt. Naast deze eigen golfbaan zijn er nog eens 10 andere resorts op maar een half uur rijden waaronder het beroemde La Manga Club met zijn 3 golfbanen.

Het dorpje straalt rust en vrede uit en is op korte afstand van Los Alcazares gelegen, waar voldoende vertier voor u is te vinden. Ja. de Costa Calida kent meer dan 300 zonnige dagen per jaar en geniet bekendheid onder andere vanwege het gezonde klimaat. Er zijn talloze nog relatief rustige stranden.

Gezond Spanje

Waarom is Spanje zo’n goed land om te wonen voor de gezondheid? Door 320 dagen zon per jaar, lentetemperaturen in de winter, en milde warmte in de zomer. Buiten leven, op het ritme van de zon. Dat doet iets met je gemoed. Je neemt tonnen vitamine D op en je maakt meer serotonine aan, beter bekend als het ‘happy-hormoon’.

De zon betekent dus een boost voor je humeur. Maar zonneschijn is één, een stabiel, warm klimaat twee. De mooiste Spaanse kusten danken hun stabiele, subtropische klimaat aan de achterliggende bergen. Die houden de warmte van de zeevast en houden de winterse koude vanuit het binnenland tegen. Hemels klimaat verzekerd!

Ontdek nu wat Spanje met jouw gezondheid doet. Komt u ook wonen in het gezondste land van Europa?

Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is het mooie Mar Menor een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel passend aanbod.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Roda


 
 

149.000

Appartement in Roda

Costa Calida

2
2
 
 

294.950

Villa in Roda

MURCIA

3
3