UWCASA
 
 

275.000

Vakantiehuis in Denia

598
 


Specificaties
Type
Vakantiehuis
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
109 m2
Afstanden
Omschrijving

Vakantiehuis in Denia

Dit vakantiehuis in Denia van 109 m2 vindt u op maar 2 km. van het centrum en strand in een modern complex. Dit complex bestaat uit half vrijstaande woningen met gemeenschappelijke tuin, zwembad en speelzone voor de kinderen.

Deze woningen beschikken over een eigen grondstuk en bieden een woonaccommodatie op 2 niveaus met dakterras.

Gelijkvloers treft u een moderne wooneetkamer met open keuken aan en de slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping.

Met parking voor 2 auto’s en voor € 6.000,- extra kan een derde slaapkamer gemaakt worden op gelijk niveau met de living.

BEZICHTIGEN: En, kan dit vakantiehuis in Spanje binnenkort aan u worden overgedragen? Stuurt u ons dan eerst even een planvoorstel?

Uw keuze uw locatie

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Bij zwembad
Dubbele parking
Kinderzone
Open keuken
Solarium

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

265.000

Vakantiehuis in Riviera

Costa Del Sol

 
 

292.200

Vakantiehuis in Aspe

Costa Blanca

 
 

250.600

Vakantiehuis in Aspe

Costa Blanca