UWCASA
 
 

660.000

Villa in Altea

105
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Kaveloppervlakte
1182 m2
Afstanden
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 825.000,- naar € 660.000,-!

Verdeeld over 4 verdiepingen met buiten niveaus vindt u deze volledig onafhankelijke Villa in ALTEA van 297m² gebouwd op een mooi landgoed van van 1.182 m².

Als volgende eigenaar beschikt u dan over een complete woning met een uitstekende ligging in een natuurlijke omgeving, zeer dicht bij het stadscentrum, met de volgende specificaties:

Met 4 slaap met 3 badkamers, woon en eetkamer, grote keuken, royaal terras met uitzicht dat communiceert met de woonkamer en keuken,

Bovendien zijn er op de verdieping die communiceert met de buitenkant twee grote overdekte woonkamers die dienen als woonruimte of zomereetkamers.

Voor uw auto is er dan een eigen parkeerplaats op uw landgoed.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de uw geconsolideerde tuin met terrassen, het grote zwembad, de fontein met tuin en omgeven door een pad dat door het hele pand loopt.

De rustieke structuur van het gebouw in de natuurlijke omgeving waarin het zich bevindt, zorgt ervoor dat deze woning een uitstekende esthetische waarde krijgt, waardoor er bovendien meerdere gebruiksmogelijkheden zijn.

HET MASCARAT-GEBIED, met de Marina Greenwich, is een spectaculaire enclave op 3 km van het pittoreske stadje Altea, op maar een paar autominuten van de golfbaan Don Cayo en het Villa Gadea Resort. De haven van Marina Greenwich ligt op de meridiaan 000º 00 00′ en is de enige haven ter wereld die zich op dit punt bevindt. Het is omgeven door prachtige stranden, baaien en glooiende bergen in het binnenland.
Altea is een van de meest bijzondere dorpen aan de Costa Blanca. Het heeft meer dan 6 km kustlijn en staat bekend als ‘La Villa Blanca’. De bijzondere charme van deze oude stad, de smalle straatjes en de grote verscheidenheid aan restaurants maken Altea tot een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van vakantie of zelfs om het hele jaar door te wonen.
Deze stad staat bekend om zijn gastronomie en zijn grote verscheidenheid aan winkels, restaurants en bars, maar het is vooral beroemd om zijn ongelooflijke uitzichten.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

649.000

Villa in San Miguel

Costa Blanca

 
 

695.000

Villa in Altaona Golf And Country Village

Costa Calida

 
 

620.000

Villa in Javea

Costa Blanca