UWCASA
 
 

490.000

Villa in Denia

1990
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
207 m2
Kaveloppervlakte
800 m2
Afstanden
Omschrijving

Bij de uitgestrekte zandstranden en met prachtig zeezicht vind u deze prachtige Villa in DENIA van 207 m2 op een vlak landgoed van 800 m2. Ja, echt een koopje voor u! Waarom?

Met een privé zwembad en gastenverblijf op steenworp afstand van de uitgestrekte zandstranden op een mooi, groot en volledig vlak landgoed!

Deze hoofdwoning is gelijkvloers en daarin beschikt u als volgende eigenaar over een wooneetkamer met open haard en toegang tot het overdekte terras met barbecue. Alsook een open keuken, wasruimte, gastentoilet, twee slaap en 1 badkamer.

Voor uw auto’s zijn er dan meerdere parkings op dit landgoed.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw ruime privé zwembad met terrassen rondom in de prachtige grote tuinen met palm- en fruitbomen

Het gastenappartement bevindt zich op de bovenste etage met aparte toegang en biedt ook uw gasten een terras met zeezicht, een slaap en eetkamer, keuken en een badkamer.

Past dit precies binnen jullie Spaanse voornemens? Stuur ons dan snel even een planvoorstel om dit moois in de komende weken te bezichtigen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Uw eerste keus in tweede woningen

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Faciliteiten
Bij zandstrand
Bomen
Gastenverblijf
Landgoed 800 m2
Naya
Open haard
Parkings
Wasruimte
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

474.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

480.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

420.000

Villa in Denia

Costa Blanca