UWCASA
 
 

510.000

Villa in Denia

65
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
192 m2
Kaveloppervlakte
800 m2
Afstanden
Omschrijving

Met panoramische uitzichten op zee vindt u deze prachtige Villa in DENIA van 192 m2 op een mooi en vlak landgoed van 800 m2 in een moderne woonwijk.

Wordt deze complete woning met 3 slaap en 2 badkamers binnenkort uw eigen eigendom?

Deze woning beschikt over een entree met een gang naar de ruime woon en eetkamer, met een grote, open keuken en glazen deuren van de naya die uitkijken op het zwembad.

Aan de rechterkant is er een royale berging. Aan de linkerkant zijn de eerste 2 slaapkamers met een gedeelde badkamer met een douche ertussen.

Deze ruime kamers zijn gevuld met natuurlijk licht dankzij de grote ramen, en de nieuw ingerichte kasten bieden voldoende ruimte voor kleding, perfect voor een permanent verblijf of een onvergetelijke vakantie.

Voorbij de tweede grote badkamer met een groot bad kom je bij de derde slaapkamer, die uitkijkt over het zwembad en uw privé-balkon.. Aan je rechterkant is toegang tot dezelfde naya die ook in verbinding staat met de woonkamer. Vanaf hier kunt u opnieuw genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee!

Deze naya kan worden geopend voor een frisse bries of worden gesloten om te genieten van gezellige avonden tijdens de weinige kille dagen in Spanje. Nog een paar treden naar beneden vanaf deze naya brengen u naar het ruime terras bij het zwembad

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen zwembad van ruim 10 x 5 meter in de prachtige tuin met terrassen.

UW EXTRA’S: Deze hele woning is al voorzien van airconditioning en centrale verwarming, zodat u hier als volgende eigenaar het hele jaar door comfortabel kunt wonen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

595.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

575.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

595.000

Villa in Denia

Costa Blanca