UWCASA
 
 

249.500

Villa in Quesada

1198
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
105 m2
Kaveloppervlakte
355 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand huisarts
3 km
Afstand strand
6 km
Afstand vliegveld
40 km
Afstand ziekenhuis
9 km
Omschrijving

Met spectaculair uitzicht over de groene golfbaan en de prachtige heuvels vindt u deze gelijkvloerse Villa in QUESADA van 105 m2 op een vlak perceel van 355 m2.

U beschikt als volgende eigenaar over een woning met de volgende kenmerken en specificaties:

Met een ruime lichte woon en eetkamer en een open keuken welke is voorzien van diverse voorzieningen zoals onder andere een waterfiltersysteem. Er is een slaapkamer met en-suite badkamer, en een slaapkamer met een aparte badkamer. Via de woonkamer komt u op het grote zonnige terras rondom uw eigen privé zwembad wat overigens verwarmd is.

Via een aparte trap bereikt u het zonnige dakterras waar u tevens de mogelijkheid heeft om een derde ruime slaapkamer te bouwen.

Voor uw auto is er dan een eigen parking op dit perceel.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten, als eigenaar van deze woning in deze villawijk, van het ruime gezamenlijk zwembad met terrassen rondom in de mooi aangelegde tuin.

Alle voorzieningen zoals bars, winkels, restaurants zijn in uw directe omgeving.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie over deze fantastische villa?

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Winvesteren met meer rentement

Ook u wilt nu renderend “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. En, wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Keuken
Parkeerplaats privé
Solarium
Terrassen
Tuin
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

299.500

Villa in Rojales

Costa Blanca

 
 

259.500

Villa in Quesada

Costa Blanca

 
 

290.000

Villa in Quesada

Costa Blanca