UWCASA
 
 

359.900

Villa in Villamartin

1422
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
105 m2
Kaveloppervlakte
175 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand centrum
2 km
Afstand golfbanen
1.8 km
Afstand huisarts
3.6 km
Afstand strand
3.1 km
Afstand vliegveld
26.2 km
Afstand ziekenhuis
5.6 km
Omschrijving

Villa in Villamartin

Deze 10 villa’s vindt u dichtbij het golfresort en het beroemde winkelcentrum La Zenia Boulevard. Daar zijn meerdere modellen beschikbaar met 2 of 3 badkamers. Deze villa in Villamartin gaat over het 3 slaap met 3 badkamer model, verdeeld over twee verdiepingen. Door de hoofdingang komt u als eerste eigenaar direct in the ruime wooneetkamer en keukengedeelte. Hier heeft u ook toegang tot het prachtige buiten terras. Ook op deze verdieping zijn één van de slaapkamers en één badkamer.

Op de eerste verdieping zijn de andere twee slaapkamers met en-suite badkamers. De master bedroom heeft tevens een privé balkon. Om echt van de Spaanse zon te genieten kunt u gebruik maken van het 33m² grote dak terras. Deze woning heeft vloerverwarming in de badkamers, dubbele beglazing en pre-geïnstalleerde airco. Extra verlichting of meubelpakketten kunnen apart aangekocht worden. Voor het plannen van jullie kijkkeuze en verdere details en vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Uw vragen en onze antwoorden

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden. U krijgt dan direct antwoorden op al uw restvragen over optimaal wonen in uw eigen vakantiehuis in Spanje.

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij golfresort
Dakterras
Dubbele ramen
Keuken
Parkeerplaats privé
Tuin/terras
Vloerverwarming
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

349.000

Villa in Orihuela Costa

ALICANTE

 
 

339.000

Villa in Orihuela

Costa Blanca

 
 

399.900

Villa in Villamartin

Costa Blanca