Finca in La Marina

Uw eigen finca in La Marina?

U vindt mooi aanbod finca’s in La Marina, via onze site. Op dit moment zijn er al beschikbaar! Welke van al deze woningen past het beste bij jullie persoonlijke eisen, wensen en Spaanse voornemens? Wanneer zou u deze het liefst met ons samen komen bezichtigen?

U heeft al een finca in La Marina vanaf € 0!

Het idyllische La Marina: La Marina vindt u op ongeveer 25 km. ten zuiden van de luchthaven van Alicante. Deze idyllische kustplaats is ideaal voor vakantie of om er permanent te wonen. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 18 graden in de winter is het tevens een van de gezondste plaatsen. De lange zandstranden grenzend aan duingebied met pijnbomen, zijn schoon en zelfs in het hoogseizoen is er genoeg ruimte.

Ja, direct aan de Middellandse Zee, vindt u gezellige gelegenheden. Daar kun je voor een redelijk bedrag goed eten, koffie drinken of een pilsje kunt pakken. Ook in de urbanisatie aan de rand van La Marina, vind u in de directe omgeving alle noodzakelijke voorzieningen. Op de weekmarkt kunt u terecht voor al uw dagverse producten.