UWCASA
 
 

1.700.000

Appartement in Altea

1644
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
579 m2
Afstand strand
4 km
Omschrijving

Dit Appartement in ALTEA van 579 m2 vindt u in een luxe complex bestaande uit maar 13 units met spectaculaire uitzichten, gebouwd in één van de meest populaire locaties.

Deze woning biedt u een zeer groot terras met Jacuzzi dat u een spectaculair panoramisch uitzicht over de gehele baai van Altea geeft richting het eiland van Benidorm. Er zijn 3 ruime slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer zo’n 51 m² groot is inclusief ruime dressing en een en-suite badkamer met douche en een bad.

Daarnaast is er een extra badkamer met tevens douche en bad voor de andere twee slaapkamers en een gastentoilet. De 3 slaapkamers verlenen directe toegang tot het terras met fantastisch zeezicht.

De uitrusting van de keuken evenaart de kwaliteit en klasse van de rest van het appartement: Siemens apparatuur, hoogglans meubelen en een centraal gelegen kookeiland. De woonkamer is de belangrijkste kamer van het appartement: 63 m² groot en uitgerust met hoogkwalitatieve belichting, een videoprojector die de leefruimte omtovert tot een filmzaal.

De living geeft directe toegang tot een enorm terras van 115 m2 met jacuzzi – en een adembenemend zeezicht. Daar bovenop is nog 38 m2 overdekt terras.

Voor uw auto is dan een garageplek met voorraadkamer van zo’n 100 m², via de hal bereikbaar.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de mooi aangelegde tuinen met terrassen rondom het ruime gemeenschappelijke zwembad.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Met echte winst

Ook u wilt nu renderend “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Bij zwembad
Filmzaal
Garageplek
Keuken
Terrassen
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.701.000

Appartement in Malaga

Costa Del Sol

 
 

1.866.000

Appartement in Sotogrande

Costa Del Sol

 
 

285.000

Appartement in Torre Pacheco

Costa Calida