UWCASA
 
 

288.000

Appartement in Benalmadena

1460
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
71 m2
Kaveloppervlakte
94 m2
Afstand centrum
3 km
Afstand golfbanen
2 km
Afstand strand
4 km
Afstand vliegveld
15 km
Afstand ziekenhuis
1 km
Omschrijving

Een nieuwe residentie nabij het authentieke Benalmádena Pueblo bestaande uit 57 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, met een breed scala aan typen waaronder spectaculaire penthouses.

Dit Appartement in BENALMADENA van 71-94 m2 vindt u aan de Costa del Sol. Deze privé-urbanisatie heeft grote gemeenschappelijke ruimtes met een zwembad, een ontspanningsruimte, een gastrotheek, een fitnessruimte en aangelegde tuinen.

Deze woningen combineren veelzijdigheid en comfort dankzij hun doorschijnende en geoptimaliseerde ruimtes. Een voorbeeld hiervan zijn de keukens met eiland, open en geïntegreerd in de woonkamer. De slaapkamers hebben directe toegang tot de terrassen, om te genieten van de bries in momenten van rust. In de penthouses zijn de terrassen ruimer en bieden ze een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.

Deze locatie is één van de belangrijkste voordelen, omdat het zich op een paar minuten van het oude dorp van Benalmádena bevindt, zodat u alle dagelijkse benodigdheden op loopafstand heeft: supermarkten, medische centra en natuurlijk vele barretjes en restaurants.

En bezichtigingen van al dit moois om te kiezen bevelen we jullie zeker aan.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct zelf regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Zorgen voorkomen

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? “Winvesteren” in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste “winvestering”? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 150 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij voorzieningen
Bij zwembad
Open keuken
Parkeerplaats privé
Sportings
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

446.000

Penthouse in Rincón de la Victoria

Costa Del Sol

 
 

398.000

Penthouse in Denia

Costa Blanca

 
 

1.559.000

Penthouse in Marbella

Costa Del Sol