UWCASA
 
 

299.000

Appartement in Campoamor

752
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
80 m2
Kaveloppervlakte
100 m2
Afstanden
Omschrijving

Met mooi zeezicht vindt u dit nieuwe Appartement in CAMPOAMOR van 80-100 m2 binnen een prachtig project op een bevoorrechte locatie. En in een van de hoogste gebieden in het hart van een populaire Golf & Country club, ten zuiden van Alicante.

Dit ontwerp, gehuld in de ziel van het mediterrane bos, is beïnvloed door architectuur in Scandinavische stijl. De landschapsarchitectuur, geïntegreerd in de omgeving, zoekt het gevoel van thuis, exclusiviteit, elegantie en stijl. De gebruikte materialen en hun chromatische bereik dragen bij aan de integratie in de orografie en de natuurlijke omgeving.

U kunt nu nog kiezen uit 19 van deze woningen, verdeeld over twee blokken. De woningtypes variëren van spectaculaire en lichte penthouses met dubbelhoge plafonds, die een gevoel van openheid en transparantie creëren, tot comfortabele appartementen met 2 of 3 slaapkamers.
Al deze huizen hebben grote en diepe terrassen met schuiframen en uitzicht op de natuur. De keuken, ontworpen volgens een open concept, is volledig uitgerust met inbouwapparatuur. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning en vloerverwarming in de badkamers.

Bovendien hebben de penthouses in het geval van de penthouses een eigen solarium met pre-installatie voor een jacuzzi en pergola. En de begane grond heeft programmeerbare irrigatie- en verlichtingssystemen voor de terrassen en een landschapsontwerp. Dit op basis van het gebruik van natuurlijke materialen en gebouwen om een volledige integratie met de natuur te bereiken.

Voor uw auto is er dan een garageplek.

Buiten valt dan deze Mandarino-gemeenschap op door zijn grote gemeenschappelijke tuinen met een kinderspeelplaats, een uitkijkpunt met uitzicht op het mediterrane bos en het overloopzwembad.

UW EXTRA’S: Tot slot hebben alle woningen speciale voorzieningen zoals de osmose-installatie in de keuken, video-intercom met wachtwoord toegang. Alsook  een beveiligingsopname, domotica systeem, gemeenschappelijke waterontharder en pre-installatie van een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Neem voor meer informatie over de verschillende appartementen gerust contact met ons op!

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Bij zwembad
Domotica
Garageplek
Keuken
Oplaadpunt
Parken
Terrassen
Waterontharder

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Appartement in Aguilas

Costa Calida

 
 

300.000

Appartement in Guardamar del segura

ALICANTE

 
 

300.000

Appartement in Nerja

MALAGA