UWCASA
 
 

319.000

Appartement in Campoamor

58
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
80 m2
Afstanden
Omschrijving

Met prachtige panoramische uitzichten vindt u dit uitstekende penthouse als Appartement in CAMPOAMOR van 80 m2 met 2 slaap en 2 badkamers in San Miguel de Salinas.

U beschikt over een comfortabele en complete leefruimte als volgende eigenaar op de 1e verdieping met de volgende kenmerken en specificaties:

Deze woning heeft een open keuken, dewelke perfect is voor ontvangst van uw gasten en is volledig ingericht met huishoudelijke apparaten.

Dit pand beschikt over een prachtig solarium, van waaruit ook de zee te zien is en beschikt over een mooie , grote en complete buitenkeuken, welke zelfs nog extra berging geniet! Het balkon dat bereikbaar is vanaf de leefruimte biedt u een heerlijke plek om te genieten van het panoramische uitzicht.

Voor uw auto is er dan een garageplek, en afsluitbare berging.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het ruime gemeenschappelijk zwembad met terrassen in de mooi aangelegde tuin.

Gunstig gelegen op maar 15 autominuten van het strand, 45 minuten van de luchthaven en 5 minuten van zowel voorzieningen als golfbanen, is dit appartement ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een rustige levensstijl met goede verbindingen.

UW EXTRA’S: Met de extra’s van een zonnescherm, intercom, horren en een buitenkeuken/BBQ-plek biedt dit appartement een heerlijke woonervaring. Uiteraard geniet dit pand al van een airconditioning, maar ook een alarm en een versterkte deur zorgen voor uw extra veiligheid.

Mis de kans dus niet om dit pand te bezitten met een **zonnepaneel** en een prachtige eigen badkamer. Ervaar het beste van San Miguel de Salinas in dit charmante appartement.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

309.950

Appartement in Campoamor

ALICANTE

 
 

329.000

Penthouse in Campoamor

ALICANTE

 
 

380.000

Appartement in Orihuela Costa

ALICANTE