UWCASA
 
 

495.000

Appartement in Denia

899
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
170 m2
Afstanden
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 560.000,- naar € 495.000,-!

Met prachtig zeezicht vindt u dit stijlvolle Appartement in DENIA van 170 m2, met groot terras en  in de buurt van de golfbaan.

Deze woning biedt u als volgende eigenaar een aantrekkelijk open woongedeelte met grote schuifpuien richting het prachtige terras. Geheel geïntegreerd in het woongedeelte is de stijlvolle keuken met kookeiland die veel bergruimte en high-end elektrische apparaten biedt. Er is een aparte wasruimte naast, evenals de badkamer voor gasten. De hoofdslaapkamer kijkt uit op het terras en de kustlijn van Denia en profiteert bovendien van een eigen slaapkamer.

De andere grote badkamer kan direct worden bereikt door de andere slaapkamers en de gemeenschappelijke ruimtes. Een elegant en gezellig ontwerp binnen verbindt met het prachtige terras van meer dan 100 m2. Een waar paradijs om een ​​ontspannen mediterrane levensstijl te omarmen met  uitzichten, die uw ogen dragen over de groene vallei en de zee. Op de derde verdieping heb je twee opslagruimtes inbegrepen in de woning.

Voor uw auto is er dan een toegewezen overdekte parkeerplaats aan de voet van het gebouw.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten rondom het gebouw in een uitgebreide prachtig onderhouden tuin met ruim zwembad. Het complex is volledig afgesloten.

UW EXTRA’S: Elektrische marmeren vloerverwarming, airconditioning via leidingen (warm, koud, droog en ventilator), elektrische zonwering, satelliet-tv, domoticasysteem, binnenwater / vloersensor, video-intercom, en een lift.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Beter rendement dan uw bankrente

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek.

Faciliteiten
Airconditioning
Bij zwembad
Complete keuken
Elektrische zonwering
Parking
Terras
Tuin
Vloerverwarming
Wasruimte
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

475.000

Appartement in Denia

Costa Blanca

 
 

405.000

Appartement in Denia

Costa Blanca

 
 

470.000

Appartement in La Cala de Mijas

Costa Del Sol