UWCASA
 
 

467.000

Appartement in Fuengirola

2020
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
85 m2
Afstand centrum
2 km
Afstand golfbanen
2 km
Afstand strand
0.1 km
Afstand vliegveld
19 km
Afstand ziekenhuis
2 km
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 511.000,- naar € 467.000,-!!

Met prachtig zeezicht vindt u als eerste eigenaar dit prachtige Appartement in FUENGIROLA van 90-106 m2 in een luxe residentie aan zee en bij het zandstrand.

U kunt nu nog kiezen uit complete appartementen en penthouses met 2, 3 of 4 slaapkamers in een van de meest bevoorrechte delen van de Costa del Sol.

Voor uw auto is er dan een eigen garageplek.

Buiten kunt u dan dagelijks optimaal genieten in de prachtige tuinen en het gemeenschappelijke zwembad met terrassen rondom.

Een droomachtige enclave waar rust en kwaliteit van leven heersen, met een onovertroffen uitzicht en geweldige faciliteiten in de gemeenschappelijke ruimtes, op loopafstand van het strand.

Al deze woningen zijn ontworpen om het uitzicht op zee te maximaliseren en zijn gebouwd volgens de hoogste standaard van duurzaamheid met de best mogelijke materialen.

Dit vertaalt zich in ultiem wooncomfort, het hele jaar door. Dus, nu een unieke kans op een perfecte locatie met alles voor u binnen handbereik.

BEZICHTIGING kunt u nu direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit!

Uw vakantiehuis als Spaarpot

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Bij zee
Bij zwembad
Garageplek
Keuken
Terrassen
Tuinen
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

403.000

Appartement in Benalmadena

Costa Del Sol

 
 

442.000

Appartement in Benalmadena

Costa Del Sol

 
 

407.000

Appartement in Benalmadena

Costa Del Sol