UWCASA
 
 

379.950

Appartement in Lo Pagan

1710
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
98 m2
Kaveloppervlakte
111 m2
Afstand bushalte
1.7 km
Afstand centrum
0.5 km
Afstand golfbanen
11.2 km
Afstand huisarts
2.2 km
Afstand strand
0.3 km
Afstand vliegveld
6.4 km
Afstand ziekenhuis
11.2 km
Omschrijving

Dit prachtige appartement in Lo Pagan met drie of twee slaapkamers is perfect als u  graag wilt genieten van een prachtig uitzicht op zee. En als u ook op zoek bent naar een plek om direct aan het strand te wonen. Een klein winkelcentrum en alle andere faciliteiten vindt u op loopafstand. We spreken hier over het A-Model appartement. Afhankelijk van het model kan de ruimteverdeling enigszins veranderen. Met de lift of trap komt u bij uw appartement. Direct vanaf de ingang vindt u de eerste twee slaapkamers en een kleine badkamer.

Een lange gang leidt u naar de woonkamer en de keuken. Daar bevind zich de derde optionele slaapkamer met badkamer en een lift naar de benedenverdieping. Deze ruimte kan worden ingedeeld als extra keuken- of woonkamer, afhankelijk van uw voorkeursmodel. Via de woonkamer komt u ook op het balkon / terras waar u kunt genieten van het uitzicht op de zee. Een garage en extra opslagruimte kunnen voor een hogere prijs worden toegevoegd. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of het plannen van jullie kijkkeuze.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Zelf sparen met uw casa

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Faciliteiten
Balkon
Bij voorzieningen
Eerste Lijn zee
Garageplek is optie
Keuken
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

339.000

Appartement in Denia

Costa Blanca

 
 

325.000

Appartement in Denia

Costa Blanca

 
 

335.000

Appartement in Denia

Costa Blanca