UWCASA
 
 

283.000

Appartement in Orihuela Costa

1401
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
62 m2
Kaveloppervlakte
80 m2
Afstand bushalte
3 km
Afstand centrum
2 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand huisarts
5 km
Afstand strand
2.5 km
Afstand vliegveld
53 km
Afstand ziekenhuis
6 km
Omschrijving

Met zeezicht vanaf de voorzijde van dit gebouw vindt u dit nieuwe Appartement in ORIHUELA COSTA van 62-80 m2 binnen een aantrekkelijk project.

U kunt nu nog kiezen uit meerdere woningen in verschillende modellen. Dit model begint bij een woonoppervlakte van 62 m2 en beschikt over 3 slaap met 2 badkamers, een moderne keuken en een woon en eetkamer.

Deze woningen beschikken over een ruim terras van 18 m2. De woningen aan de voorzijde van het gebouw genieten ook van zeezicht.

Voor uw auto is er een garageplek, als optie.

Buiten kunt u binnen dit complex optimaal Spaans genieten in verschillende gemeenschappelijke zones en een mooi en ruim zwembad en terrassen rondom in prachtig aangelegde tuinen..

Neemt u contact met ons op voor jullie bezichtiging van dit appartement in Orihuela Costa, of meer info?

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Uw betere winvestering

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Zelf verdiend genieten

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 150 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Bij zwembad
Moderne keuken
Parking (optie)
Terrassen
Tuin

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Appartement in Aguilas

Costa Calida

 
 

300.000

Appartement in Guardamar del segura

ALICANTE

 
 

300.000

Appartement in Nerja

MALAGA