UWCASA
 
 

399.000

Appartement in Punta Prima

4219
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
94 m2
Kaveloppervlakte
123 m2
Afstand bushalte
0.4 km
Afstand centrum
0.5 km
Afstand golfbanen
5 km
Afstand huisarts
2 km
Afstand strand
0.1 km
Afstand vliegveld
50 km
Afstand ziekenhuis
7 km
Omschrijving

Met prachtig frontaal zeezicht vindt u nu nog dit nieuwe Appartement in PUNTA PRIMA van 94-123 m2 binnen een aantrekkelijke complex op een unieke locatie!

U kunt nu nog kiezen uit maar enkele modellen!

Voor uw auto is er dan een garageplek, met een opslagruimte.

Buiten kunt u dagelijks optimaal Spaans genieten van meerdere zwembaden en speelplaatsen in de mooie groene zones, met een keur aan terrassen.

En op maar 100 loopmeters van de dichtstbijzijnde restaurants. En het prachtige unieke populaire winkelcentrum La Zenia Boulevard ligt op maar 3 kilometer afstand.

Dit project zal wegens de scherpe prijs, en de unieke locatie snel uitverkocht zijn! Neemt u dus snel contact met ons op voor meer informatie?

En, zeer goed verhuurbaar, eventueel via onze organisatie.

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Uw eerste keus voor een tweede woning

Ook u wilt nu “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

550.000

Appartement in Rincón de la Victoria

Costa Del Sol

 
 

408.000

Appartement in Rincón de la Victoria

Costa Del Sol

 
 

129.900

Appartement in Torrevieja

ALICANTE