UWCASA
 
 

835.000

Finca in Denia

1299
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Woningoppervlakte
220 m2
Kaveloppervlakte
4986 m2
Afstanden
Omschrijving

Finca in Denia

Fantastische zuid gelegen finca in Denia met een woonoppervlakte van 150 m2 op een landgoed van 4.986 m2. En met een gastenhuisje van 70 m2 op ongeveer 4 km. van Denia en het strand. Deze villa bestaat uit 1 toilet, 2 eetkamers, 2 woonkamers, naya (gesloten met glas). Alsook een volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers waarvan één met een badkamer en suite. Centrale verwarming, airconditioning, aluminium ramen met dubbele beglazing en een garage. Het gastenverblijf beschikt over een wooneetkamer met open keuken, 2 slaapkamers en badkamer. In de tuin is een groot grasveld met vijver, olijfbomen, een carport, zwembad van 10 x 7 meter, overdekte zomerkeuken en bronwater voor irrigatie (300.000 liter per maand). Spreekt dit alles jullie serieus aan? Plan dan eerste een bezichtiging in.

Optimale begeleiding voor u

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al meer dan 70 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airconditioning
Bronwater
Carport
CV
Dubbele beglazing
Garage
Gastenverblijf
Keuken
Landgoed 4.986 m2
Naya
Olijfbomen
Vijver
Zomerkeuken
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

895.000

Finca in Denia

Costa Blanca

 
 

885.000

Finca in Jávea

Costa Blanca

 
 

895.000

Finca in Benissa

Costa Blanca