UWCASA
 
 

390.000

Villa in Aguilas

1920
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
96 m2
Kaveloppervlakte
221 m2
Afstand bushalte
3 km
Afstand centrum
3 km
Afstand golfbanen
3 km
Afstand huisarts
6 km
Afstand strand
0.2 km
Afstand vliegveld
180 km
Afstand ziekenhuis
32 km
Omschrijving

Met prachtige uitzichten op zee en de bergen vindt u deze nieuwe Villa in AGUILAS van 96 m2 op een vlak perceel van 221 m2 binnen een project met moderne architectuur en traditioneel mediterraan ontwerp.

De slaapkamers van deze villa in Aguilas op de eerste verdieping met eigen badkamer strekken zich uit op een ruim terras met voornoemde uitzichten.

De bouwspecificaties zijn allemaal van topkwaliteit, waaronder warm/koude airconditioning en verwarming in de badkamers. Ook voor u is dit de perfecte plek om te genieten van de Middellandse Zee. Met de privacy en de intimiteit die u alleen in de ruimten van uw eigen tuin kunt genieten.

Voor uw auto is er dan een parking op uw eigen perceel.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van nog een imposant terras en een optioneel privé zwembad voor het creëren een omgeving van exclusieve rust. En de grote scheiding tussen naburige woningen zorgt voor een prachtig uitzicht op zee van de Middellandse Zee en de Aguilón bergen.

De zandstranden van La Entrevista en Los Nardos zijn in de buurt. Er zijn twee 18-holes golfbanen in de directe omgeving. Aguilón Golf ligt op minder dan 3 km, en Desert Spring Golf ligt in het typische woestijnachtige landschap van Almería.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor. Natuurlijk plannen we ook graag een bezichtiging voor jullie in, vooral nu er nog voldoende keuze voor u is.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Uw investering

Ook u wilt nu misschien “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u dus extra inkomsten!

Faciliteiten
Balkon
Bij golfresort
Eerste Lijn zee
Keuken
Parkeerplaats privé
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

400.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

519.000

Villa in Pilar de la Horadada

Costa Blanca

 
 

587.900

Villa in Los Alcazares

Costa Calida