UWCASA
 
 

1.750.000

Villa in Benalmadena

1510
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
440 m2
Kaveloppervlakte
864 m2
Afstand centrum
5 km
Afstand golfbanen
4 km
Afstand huisarts
3.7 km
Afstand strand
0.6 km
Afstand vliegveld
16.5 km
Afstand ziekenhuis
4.2 km
Omschrijving

Deze villa in Benalmadena vindt u in nieuw project  in een van de beste en meest gewilde gebieden van de Costa del Sol. Deze prachtige villa´s zijn zo ontworpen dat u alle privacy en rust heeft en een adembenemend uitzicht heeft op zee. Binnen vindt u geweldige functionaliteit en eenvoud in de ruimtes met hoogwaardige kwaliteit om maximaal comfort en welzijn te bieden. Dit alles toegevoegd aan de privacy en de zorg voor het architectonische ontwerp, maken deze villa´s tot een unieke, exclusieve plek en voelt het direct als de uwe.

Ongetwijfeld zal de plek u rust en privacy bieden en een droom laten uitkomen. Voel de aangename geur van de zee gedurende de dag en geniet van de warme nachten op de brede terrassen met privé-zwembad. Wordt elke dag wakker met een uitzonderlijk uitzicht op de zee, in unieke zonsopgangen waarin de natuur en de zee samenvloeien in een perfecte en bevoorrechte combinatie.

Uw eigen beste keuze?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Dakterras
Opslagruimte
Parkeerplaats privé
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.600.000

Villa in Campoamor

Costa Blanca

 
 

1.695.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.695.000

Villa in Jávea

Costa Blanca