UWCASA
 
 

910.000

Villa in Campoamor

1005
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
196 m2
Kaveloppervlakte
500 m2
Afstanden
Omschrijving

Dichtbij zee en zandstrand vindt u deze nieuwe Villa in CAMPOAMOR van 196 m2 op een vlak perceel van 500 m2, met en bij veel verschillende voorzieningen voor u!

U kunt nu nog kiezen uit verschillende complete woningen met 4 slaap en 4 badkamers die bestaan vanuit een basisontwerp van twee hoogtes dat de mogelijkheid biedt om te groeien. De woningen worden gebouwd volgens de nieuwste technologieën en met het gebruik van hoogwaardige materialen. Ingericht en uitgerust met smaak, zullen de villa’s een perfecte cadans zijn voor elke smaak en ontwerp.

Voor uw auto is er dan een parking op uw eigen perceel.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het ruime gemeenschappelijk zwembad met terrassen rondom en een mediterrane tuin die met u meegroeit, naast de sociale ruimtes.

Als deze luxe villa’s hebben een bevoorrechte locatie op maar 200 meter van het transparante water van Playa Aguamarina en andere stranden met blauwe vlag.

Ook dicht bij allerlei diensten: zeehavens, restaurants en een breed scala aan ontspanning en comfort in uw dag tot dag activiteiten: supermarkten, financiële instellingen, medische centra, apotheken en winkelcentra zoals La Zenia Boulevard, op maar 5 minuten afstand, met allerlei winkels op meer dan 160.000 vierkante meter.

En met 15 golfbanen in de omgeving, sommige van internationale statuur, zoals de Real Club de Golf de Campoamor, en anderen zoals Las Colinas, Las Ramblas en de Villamartín Golfbaan.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Bij Golfbanen
Bij zee
Keuken
Parkeerplaats privé
Sociale ruimtes
Terrassen
Tuinen
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

999.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

930.000

Villa in Benissa

Costa Blanca

 
 

990.000

Villa in Torrevieja

Costa Blanca