UWCASA
 
 

469.950

Villa in Javea

133
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
7
Badkamers
3
Woningoppervlakte
241 m2
Kaveloppervlakte
912 m2
Afstanden
Omschrijving

Vlakbij het Arenal strand vindt u deze Villa in JAVEA van 241 m2 op een mooi vlak landgoed van 912 m2, in een aantrekkelijke woonwijk.

U beschikt als volgende eigenaar over een zeer complete woning met totaal 7 slaapkamers, en te gebruiken als groot familiehuis en voor de verhuur, met de volgende specificaties:

Deze ruime accommodatie beschikt momenteel over 7 slaapkamers, 2 woonruimtes, een keuken, een opslagruimte of kantoorruimte, een glazen naya, een bijkeuken en 3 badkamers. Deze woning is voor u als volgende eigenaar verdeeld over deze 3 verdiepingen:

  • De begane grond heeft een plafondhoogte van iets minder dan 2 meter en bestaat uit 4 tweepersoonsslaapkamers, 2 badkamers, een woonruimte en toegang tot uw garage,
  • Het hoofdniveau bereikt u via een interne trap (externe toegang ook beschikbaar) met plafonds van de standaardhoogte met nog eens 3 slaapkamers, een woonkamer met open haard. Alsook met grote glazen deuren naar een glazen naya die uitkijkt op het privézwembad. Op dit niveau is ook een badkamer en een keuken met bijkeuken,
  • De zolderkamer bereikt u ook via een trap en die momenteel wordt gebruikt als opslagruimte, maar die ook een kantoor of zelfs een 8e slaapkamer zou kunnen worden.

Voor uw auto’s is uw eigen eigendom dan bereikbaar via een dubbele poort, met een oprit ruimte voor 2 voertuigen en een dubbele garage op uw landgoed.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen privézwembad van 37 m2 op het zuiden en een mooie mediterrane tuin met terrassen en veel volwassen struiken en planten.

VERHUREN: En, door de huurlicentie op deze woning, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
(Appartement)

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

450.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

460.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

435.000

Villa in Javea

Costa Blanca