UWCASA
 
 

620.000

Villa in Javea

357
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
183 m2
Kaveloppervlakte
1000 m2
Afstanden
Omschrijving

Op een paar kilometer van het Portichol strand vindt u deze gelijkvloerse Villa in JAVEA van 183 m2 op een mooi vlak landgoed van 1.000 m2 op een mooie zuid-georienteeerde locatie in een rustige, doodlopende straat.

U beschikt als volgende eigenaar dan over een complete woning met de volgende specificaties:

Met een woonkamer met hoog plafond met houten balken en een open haard en een eetkamer naast de volledig ingerichte keuken. Grenzend aan de keuken is er een bijkeuken, en de woonkamer grenst aan de mooie, ruime naya (een overdekt en afgesloten terras) met zes traditionele bogen en directe toegang tot het terras en het zwembad (die zich op hetzelfde niveau bevinden).

Deze villa heeft drie tweepersoonsslaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft directe toegang tot het terras en het zwembad en een eigen badkamer met een ligbad (en een douche erboven). De tweede slaapkamer met tweepersoonsbed leidt ook naar het terras en het zwembad. Er is nog een tweepersoonsslaapkamer, een aparte badkamer met douche en twee ingebouwde kasten in de gang, die voor een extra opslagruimte zorgen.

Voor uw auto’s is er via de oprit dan een carport, en extra parkeerplaats op uw landgoed.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de gemakkelijk te onderhouden tuin, met terrassen en grind, veel gevestigde planten die een prachtige bloemenpracht geven, plus een geautomatiseerd bewateringssysteem. Het zwembad is niervormig en is maar liefst 11 x 5,5 meter. Vanuit deze tuin is ook een extra berging bereikbaar.

UW EXTRA’S: Hoewel het huis op één niveau is, is er een extra niveau opgenomen in het ontwerp van het huis. Deze wordt momenteel niet gebruikt als woonruimte, maar er zou wel een mogelijkheid zijn om hier toegang tot te creëren en nog een slaapkamer te maken.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

685.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

640.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

695.000

Villa in Javea

Costa Blanca