UWCASA
 
 

850.000

Villa in Mijas

1746
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Kaveloppervlakte
581 m2
Afstand centrum
2 km
Afstand strand
2 km
Afstand vliegveld
29 km
Afstand ziekenhuis
3 km
Omschrijving

Deze villa in Mijas vindt u binnen een kleinschalige project van 10 eerstelijns golf villa’s. En dat op maar vijf minuten van de kust, binnen een luxe resort in een prachtige natuurlijke omgeving. Deze villas zijn allemaal gericht op het zuiden of zuidwesten en ontworpen. Dit om het zonlicht en het panoramisch uitzicht op de golfbaan en de zee te optimaliseren. Gebouwd op grote percelen van meer dan 550 m² en volgens de hoogste standaard, zijn deze ruime woningen verdeeld over 3 niveaus.

Op de begane grond met woonkamer, keuken en gastentoilet. En op de eerste verdieping met drie slaapkamers en twee badkamers. Maar ook nog met een zeer grote en lichte kelder met toilet en garage voor een buggy met directe toegang tot de golfbaan. Naast de golfbaan biedt dit resort ook paddle-banen met een professionele academie, fitnesscentrum en clubhuis met bar en restaurants, allemaal op loopafstand van deze prachtige villas. Vraag nu meer informatie aan!

Ook u wilt investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor uw eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

We zien uit naar jullie keuzes en reacties met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als woningzoekende.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

866.000

Villa in Mijas, La Sierrezuela

Costa Del Sol

 
 

825.000

Villa in Altea

Costa Blanca

 
 

900.000

Villa in La Zenia

Costa Blanca