UWCASA
 
 

965.000

Villa in Moraira

1003
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woningoppervlakte
220 m2
Kaveloppervlakte
800 m2
Afstand centrum
2.5 km
Afstand strand
3 km
Omschrijving

Luxe villa in MORAIRA van  220 m2 op een mooi landgoed van 800 m2, zoals gebouwd in 2001 , volledig uitgerust en verdeeld over twee verdiepingen.

De hoofdverdieping bestaat uit een grote hal, woonkamer met open haard en een mooie keuken met eetbar die opent naar de eetkamer met groot raam, op het zuiden met een mooi uitzicht over de vallei en zelfs een beetje zeezicht.

De hoofdslaapkamer beschikt over een dressing en badkamer met dubbele wastafel en er is een teven een tweede slaapkamer en badkamer. De benedenetage is voorzien van openslaande deuren naar een woonkamer met kitchenette en de derde slaapkamer met badkamer. Er is een vierde slaapkamer en een ruime berging die voor extra accommodatie kan zorgen indien gewenst.

Dit landgoed bereikt u via een oprit met automatische poort die u leidt naar de garage.

Voor uw auto’s is er dan een garage met meerdere parkings op uw eigen landgoed.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het ruime zwembad in de prachtige tuin met gras, palmbomen en mediterrane vegetatie, stenen en een waterval en heeft een automatisch irrigatiesysteem en buitenverlichting.

UW EXTRA’S: Deze woning is verder al uitgerust met alarm, met veiligheidsglas , horren en zonwering, airconditioning in de slaapkamer, vloerverwarming, satelliet-tv -aansluiting en voorgeïnstalleerde muziek naar stereo B & O.

En bezichtigen kan zodra u ook kunt.

Bouw rendement

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Eetbar
Landgoed 800 m2
Open haard
Palmbomen
Tuin/terras
Tuinirrigatie
Vloerverwarming

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

999.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

980.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

990.000

Villa in Moraira

Costa Blanca