UWCASA
 
 

3.882.000

Villa in Moraira

1068
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
6
Badkamers
7
Woningoppervlakte
1147 m2
Kaveloppervlakte
2393 m2
Afstanden
Omschrijving

Deze moderne nieuwbouw Villa in MORAIRA van 1.147 m2 vindt u op een vlak landgoed van 2.393 m2 in een exclusieve villawijk.

En met panoramisch uitzicht over de kustlijn van Moraira en rots van Calpe. Het huis telt drie niveaus en is het resultaat van een uniek, exclusief ontwerp, met riante, open ruimtes met veel licht.

Dus, al deze vertrekken kijken uit op de Middellandse Zee om de prachtige zeezichten zoveel mogelijk te benutten.

Het hoogste niveau biedt u als eerste eigenaar toegang tot de woning. 5 van de 6 slaapkamers bevinden zich op deze verdieping. De hoofdslaapkamer beschikt over een grote inloopkast en een bijbehorende badkamer met douche en badkuip, vanwaar men uitziet op zee. De overige 4 slaapkamers van deze verdieping beschikken eveneens over een bijbehorende badkamer met douche en kleerkast. Alle slaapkamers hebben direct toegang tot het terras en er is tevens een gemeenschappelijke ruimte om gezamenlijk televisie te kunnen kijken.

De trap leidt u naar de hoofdverdieping van deze woning, de zone om overdag te vertoeven. Er is een grote wooneetkamer, een keuken met een kookeiland en eethoek, voorraadkast, washok, kamer met bijbehorende badkamer voor het personeel, een gastentoilet en een parkeerplaats voor 3 voertuigen.

Verder beschikt u in deze woning over een terras dat ideaal is om te relaxen, een infinity zwembad met een wateroppervlakte van 60 vierkante meter en een riante veranda met een eethoek voor overdag en een zone voor relax van waar men geniet van het sensationele uitzicht op zee.

Tenslotte beschikt deze fantastische woning nog over een vrije ruimte van meer dan 100 m2, die zich op de benedenverdieping bevindt en die de eigenaar al naargelang zijn wensen kan inrichten.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Bij zwembad
Complete keuken
Landgoed 2.393 m2
Parkings
Terrassen
Tuinen
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

3.882.000

Villa in Moraira

ALICANTE

 
 

4.200.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

3.980.000

Villa in Benissa

Costa Blanca