UWCASA
 
 

405.000

Villa in Orihuela Costa

1347
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
195 m2
Kaveloppervlakte
284 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
4 km
Afstand golfbanen
2.4 km
Afstand huisarts
2 km
Afstand strand
6.5 km
Afstand vliegveld
61 km
Afstand ziekenhuis
6.1 km
Omschrijving

Deze villa in Orihuela Costa vindt u binnen een moderne nieuwbouwproject aan de rand van San Miguel de Salinas. In deze En deze villa beschikt u als eerste eigenaar op de begane grond over een wooneetkamer, open keuken, slaapkamer en badkamer.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers met en-suite badkamers. Beide slaapkamers hebben toegang tot het voorliggende terras.

Heerlijk genieten van de gezonde buitenlucht kunt u vanaf het solarium of vanaf uw tuinterras. Inbegrepen in de prijs zijn het privé zwembad, witgoed voor de keuken, badkamer meubelen, douchescherm en vloerverwarming in de badkamer.

U heeft de mogelijkheid om een ondergrondse ruimte (kelder) te laten bouwen die u naar keuze kunt inrichten voor een extra meerwaarde.

Voor meer informatie en het plannen van uw kijkkeuze of foto’s, contacteer dan even ons kantoor.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Zinvollere belegging dan via een bank

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden. U krijgt dan direct antwoorden op al uw restvragen over optimaal wonen in uw eigen vakantiehuis in Spanje.

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 160 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Complete keuken
Parkeerplaats privé
Terrassen
Tuin/terras
Vloerverwarming
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

400.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

410.000

Villa in Los Alcazares

Costa Calida

 
 

225.000

Villa in Pedreguer

Costa Blanca