UWCASA
 
 

4.722.000

Villa in Moraira

1183
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Woningoppervlakte
399 m2
Kaveloppervlakte
1036 m2
Afstand strand
1 km
Omschrijving

Met prachtig zicht op de zee en de rots van Calpe vindt u deze moderne Villa in MORAIRA van 399 m2 op een imposant vlak landgoed van 1.036 m2, en op loopafstand van het mooie zandstrand.

U beschikt als volgende eigenaar over een zeer opvallende villa, zonder twijfel een van de meest luxe huizen gebouwd in Moraira en dient dit moois echt zelf te bezichtigen om goed op waarde te kunnen inschatten.

Voor uw auto is dan een parking op dit landgoed.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen ruime privé zwembad met terrassen rondom in het prachtige aangelegde park.

Wanneer schikt het u om deze en vergelijkbare villa’s met ons te bezichtigen?

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Winvesteren met beter rentement

Ook u wilt nu “investeren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement met meer rent (rentement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Bij strand
Bij zee
Keuken
Landgoed 1.036 m2
Parking
Terrassen
Tuin/terras
Tuinen
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

4.975.000

Villa in Carvajal

Costa Del Sol

 
 

4.790.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

4.850.000

Villa in Estepona

Costa Del Sol