Appartement in Benidorm

Uw appartement in Benidorm aan het noorden van de Costa Blanca? Ja, dit is een van de meest bekende steden van Spanje. Vanwege het ideale klimaat, moderne gezondheidsvoorzieningen, prachtige witte zandstranden. Vanwege de vele en zeer gevarieerde uitgaansgelegenheden is het een populaire bestemming voor jong en oud. Ook voor vakantiegangers in de verre omgeving is een dagje uit in Benidorm een hele belevenis. In Benidorm hebben wij op dit moment 4 appartementen beschikbaar.

Appartement in Benidorm

Uw appartement in Benidorm

Ziet u het voor u? Uw eigen huis in Benidorm. Onze appartementen in Benidorm beginnen al vanaf € 149.000. Daarom is dit wellicht een optie die het overwegen waard is. U wilt graag een passende woning in kopen en bent daarvoor bij UwCasa aan het goede adres. Misschien overwintert u dit jaar nog het heerlijke klimaat van Benidorm in uw eigen appartement!

Appartement in Benidorm

Uw 15 aandachtspunten tijdens uw Koopproces

1. Uw klimaat

In de zomer is het zonnig en warm in vrijwel heel Spanje. Wil je ook in de winter in en rond je vakantiehuis in Spanje verblijven, dan is de oostkust aan de Costa Blanca de beste keuze. En daar heerst in de wintermaanden een zacht en aangenaam klimaat, vooral rondom Guardamar, La Marina Torrevieja en bij de zoutmeren. Wist u dat juist daar veel van onze landgenoten zich veel beter voelen als ze gehinderd werden door reumatische aandoeningen, zoals Fibromyalgie?

2. Uw financieringsproces

Bij uw financiering van een vakantiehuis in Spanje spelen 3 waarden een rol. Dat zijn de taxatiewaarde, de kooprijs en de kadastrale waarde van de woning (de Banken gaan veelal uit van de laagst mogelijke waardes). 

3. Uw vestigingsnummer

Wilt u een huis kopen in Spanje? Dan moet direct een NIE-nummer aanvragen. En dit unieke identificatienummer voor buitenlanders wordt gebruikt op alle aanvragen en documenten. Het is vooral van fiscaal belang. Deze aanvraag kunt u laten regelen via onze organisatie.

Alle overige informatie kunt nalezen bij alle 15 Aandachtspunten.

Uw algemene informatie

Veel meer algemene en nuttige informatie kunt u zelf vinden in onze informatie-artikelen.

Ook via het verkeersbureau voor Spanje vindt u relevante informatie.

Uw meest passende aanbod

Via onze Site vindt u duizenden nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje in meer dan 80 locaties. Uw droomhuis staat daar vast al wel bij, toch?