Appartement in La Marina

Uw eigen appartement in La Marina

U vindt ook mooi aanbod van appartementen in La Marina, via onze site. Op dit moment zijn er al 2 beschikbaar! Welke van al deze woningen past het beste bij jullie persoonlijke eisen, wensen en Spaanse voornemens? Wanneer zou u deze het liefst met ons samen komen bezichtigen?

U heeft al een appartement in La Marina vanaf € 159.000!

Het idyllische La Marina: La Marina ligt op ongeveer 25 km. ten zuiden van de luchthaven van Alicante. Deze idyllische kustplaats is ideaal voor vakantie of om er permanent te wonen. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 18 graden in de winter is het tevens als een van de gezondste plaatsen. De lange zandstranden grenzend aan duingebied met pijnbomen, zijn schoon en zelfs in het hoogseizoen is er genoeg ruimte.

Direct aan de Middellandse Zee, vindt u gezellige gelegenheden. Hier kun je voor een redelijk bedrag goed eten, koffie drinken of een pilsje kunt pakken. Ook in de urbanisatie aan de rand van La Marina, vind u in de directe omgeving alle nodige voorzieningen. Op de weekmarkt kunt u terecht voor al uw dagverse producten. En wat dacht u van de vele prachtige wandelgebieden in de directe omgeving!

Uw eigen plezier!

Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!