6) Uw eigen CASA

Uw eigen CASA

„Uw Casa” staat voor: Uw huis onder de Zon.

De laatste fase van uw huis kopen in Spanje: Namens ons hele team feliciteren we u van harte met de aankoop van uw eigen woning aan de zonnige Costa Blanca.


Om u optimaal van uw eigen Casa te laten genieten stemmen we graag nog eens met u af over onze uitgebreide en Dienstverlenende nazorg (en eventuele verhuur via onze organisatie).

Ook stellen we prijs op uw persoonlijke mening over onze begeleiding tijdens uw Koopproces.

Algemene informatie

Ook u wilt nu renderend investeren in een tweede woning, en uw huis kopen in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.