UWCASA
 
 

244.000

Appartement in Casares

77
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
71 m2
Kaveloppervlakte
99 m2
Afstanden
Omschrijving

Binnen dit residentiële complex vindt u dit nieuwe Appartement in CASARES van 71-99 m2,  aan de zeer aantrekkelijke Costa del Sol.

U kunt nu nog kiezen uit totaal 134 woningen met 2, 3 of 4 slaapkamers, verdeeld over 9 blokken met liften, met de volgende specificaties:

Het avant-garde en moderne ontwerp sluit perfect aan bij de aangrenzende golfbaan. De zuidwest oriëntatie zorgt voor optimaal gebruik van natuurlijk licht en biedt u prachtige uitzichten op het omringende natuurlandschap, sommige zelfs met zeezicht.

Voor uw auto is er dan een eigen garageplek, en berging.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten binnen de gemeenschappelijke ruimtes die ontworpen zijn met duurzaamheid in gedachten, en bieden u een breed scala aan voorzieningen en faciliteiten van topkwaliteit. Het complex beschikt over aangename gemeenschappelijke ruimtes, waaronder tuinen, terrassen, een ruim zwembad en een fitnessruimte.

Dit project is ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. Het biedt u woningen waar design en comfort samenkomen om zeer aantrekkelijke woningen te creëren. U vindt hoge kwaliteit in de afwerking, met een praktische en moderne indeling die zorgt voor een optimaal gebruik van de ruimte. Grote en lichte woon- en eetkamers sluiten aan op ruime balkons. Elk appartement beschikt over een open keuken, volledig uitgerust met energiezuinige apparatuur.

Wilt u nu meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op!

CASARES is in 1978 uitgeroepen tot Historisch-Artistieke Site, en dit gemeentelijke gebied strekt zich uit van de laatste zuidelijke uitlopers van het Ronda-gebergte tot aan de Middellandse Zee. Daar kunt u tegelijkertijd genieten van de bergen en het strand. Casares Costa biedt u een breed scala aan zinvolle recreatie.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

228.000

Appartement in Casares

Costa Del Sol

 
 

234.500

Appartement in Santiago de la Ribera

Costa Calida

 
 

255.000

Appartement in Guardamar del segura

Costa Blanca